FRANCESCA MELCHIORRE     Architect

Cuore del cibo posto
nel cuore della casa

(Valerio Magrelli)

Designed and built in an old house in the historic center for people who were anything but predictable: they wanted particularities and markings from a wood that spoke of the past and at the same time was never the same. Small tiles, “children” of the already existing ones, are set like buttons, suggesting possible multiple joints. It is a kitchen created for itself, and designed for those who consider it the favourite environment of the house and want to feel good.

project image preview
project image preview
project image preview
project image preview
project image preview
project image preview

Typology: Kitchen
Client: Private
Year: 2016
Where: Turin

Photographer: Marco Tacchini

project image preview
project image preview